A tanácsadás magába foglalja a 1,5 órás konzultáció felvételét CD-re, drágakő ajánlást és az ajánlást, hogyan érhetünk el fejlődést, boldogságot és sikert az életünkben.
Regisztráció  

VÉDIKUS ASZTROLÓGIA Dr. Narada Kush holland professzor tanácsadása

A tanácsadás magába foglalja a 1,5 órás konzultáció felvételét CD-re, drágakő ajánlást és az ajánlást, hogyan érhetünk el fejlődést, boldogságot és sikert az életünkben. Magyar nyelvű tolmácsolást biztosítunk, igény szerint.

Konzultációs napok a Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítványnál

A holland Dr. Narada Kush nagyon jól ismert és elfogadott védikus asztrológus professzor. Dr. Kush már több, mint 25 éve nyújt asztrológiai tanácsadást Hollandiában és a világ számos országában.

 

Az ősi indiai Védikus asztrológia nem egy misztikus gyakorlat, hanem egy nagyon szisztematikusan felépített és tudományos eszköz, hogy mélyrehatóan feltárja életünk minden szegletét. Segít kideríteni kik is vagyunk valójában, melyek a sorsunkat befolyásoló tényezők, mi életünk célja és hogyan szeretnénk elérni a legnagyobb vágyainkat az elkövetkező években. Minden ami az egészséggel, munkával, gyerekekkel, kapcsolatokkal, spiritualitással és a sorssal kapcsolatos. Minden, amire választ szeretnénk kapni.

 

A különböző asztrológiai irányzatokat tekintve, a Védikus Aszrológiát tekintik a leghaladóbb és legpontosabb asztrológia iránymutatásnak, mert az élet minden területét mélységében vizsgálja. Nem hasonlítható a jóslásokhoz, mert maga a rendszer egy egzakt tudomány, amely azért lett megalkotva, hogy segítsen eligazodni a mindennapokban.

 

Dátumok: 2013. május 22-23.

Helyszín: Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány

1136 Budapest, Tátra utca 24. II/2.

Konzultáció időtartama: 1,5 óra/személy

Konzultáció ára: 12,500 Ft

Jelentkezés: garuda@garuda.hu e-mailcímen, vagy a +36-1-331-2613 telefonszámon

További információ: Dr. Oberkamp Mária, Ayurveda orvos: 06-70-949-3754

A tanácsadás magába foglalja a 1,5 órás konzultáció felvételét CD-re, drágakő ajánlást és az ajánlást, hogyan érhetünk el fejlődést, boldogságot és sikert az életünkben.

Magyar nyelvű tolmácsolást biztosítunk, igény szerint.

 

www.ayurveda.hu www.droberkampmaria.freeweb.hu www.naradakush.nl

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.