Az Aquatherm Hotel Zalakaros***plus akciós wellness ajánlatai 3% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

AquaTherm Hotel***plus

Zalakaros (Magyarország)
Cím: 8749 Zalakaros, Üdülő sor 6.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Kültéri medence kültéri 45 m² 26 ºC
› Masszázsmedence beltéri 2 m² 34 ºC
› Masszázs medence
› Élményzuhany
 

AquaTherm Hotel***plus vélemények

Rugalmas személyzet,remek kiszolgálás.Jól éreztük magunkat köszönet mindenkinek.

AquaTherm Hotel***plus Góg Katalin
 
Vélemények elrejtése

udvarias,segítőkész személyzet,wellnes részleg 100% os,kellemes hangulatos szobák.

AquaTherm Hotel***plus Kőszeri Ferencné
 
Vélemények elrejtése

A szálloda tiszta, rendezett, a személyzet kedves és segítőkész volt. Egyetlen hiányossága, hogy az ételek választéka nem túl nagy és sokszor az ízekkel sem voltunk megelégedve.

AquaTherm Hotel***plus Tógyer Zsanett
 
Vélemények elrejtése

A szálloda felszereltsége és szolgáltatása bármely európai hotelláncolattal feveheti a versenyt. Az étterem különösen, mert a magyar konyha világhírű izvilágát mesteri fokon prezentálja a vebdégeknek. A welnes szolgáltatások ugyszintén nagyon magasszinvonaluak. Egy apró észrevétel amit közöltem a szálloda alkalmazottaival. Az uszodában nem tartom helyénvalónak, hogy a vendégek az italukat a medencébe vihessék. Ugyan ez az ésrevételem a szaunával kapcsolatban. Jó lenne ha külön loenne női és fárfi szauna vagy esetleg közös nagyobb, több személy befogadására alkalmas kabin. A jelenlegi finn szauna kabinok kicsik, és a nyilászáró/az ajtó alsó része cirka három centivel rővidebb/hibája miatt a meleg kimegy a kabinból. Ez szerintem Önöknek veszteség mert dupla annyi energiát fogyaszt mint ha ez a hiba nem lenne. Összegezve nagyon kellemes és jó volt a welness hétvége és az ár is teljesen korrekt érte.

AquaTherm Hotel***plus gergely barna
 
Vélemények elrejtése

Összbenyomásunk egyértelműen pozitív,minden szolgáltatással elégedettek voltunk.Amit hiányoltunk, ezen a szinten már szobaszéf nélkülözhetetlen.Az ízlésesen berendezett,hangulatos szobában az ülőalkalmatosságok ülőfelülete erősen lehasznált volt,csekély ráfordítással javítani lehetne ezen a szépséghibán!

AquaTherm Hotel***plus Fehér József
 
Vélemények elrejtése

A recepciósok és az éttermi dolgozók kifejezetten kedvesek és segítőkészek.A szállodai szolgáltatások jók.Szép tiszta a szálloda és a termál fürdő.NAGYON JÓL ÉREZTÜK MAGUNKAT!

AquaTherm Hotel***plus JOVA ZSOLT
 
Vélemények elrejtése

Udvaris kiszolgálás. Téjékoztatás bármilyennemű kérdésre, kérésre. Családias környezet, hangulat. Tisztaság! Az étterem egy kicsit lehetne változatosabb!

AquaTherm Hotel***plus Takács Noémi
 
Vélemények elrejtése

Könnyen megközlíthető, tiszta,kényelmes és csendes.A személyzet szolgálatkész.A szolgáltatások jók, a welness részleg lehetne kicsivel nagyobb.

AquaTherm Hotel***plus T Zs
 
Vélemények elrejtése

Egy nagyon inpozáns, kellemes, meleg színekkel készült száloda, rengeteg virággal, családias hangulattal. Tökéletes étteremmel, tökéletesen udvarias kiszolgálással. Szép és kellően csendes volt a környezet illetve a wellnes részleg részünkre tökéletesen megfelelt.

AquaTherm Hotel***plus Veres Róbert
 
Vélemények elrejtése

A szoba tiszta, rendezett, jól felszerelt volt. Az étteremben nagyon jól főznek, viszont, ha sok a vendég ,a kiszolgálás sok időt vesz igénybe, kevés a pincér.A thermálfürdő kitűnő, sok élménymedencei szolgáltatással, főleg hétköznap, amikor kevés a külföldi fürdőző.Reméljük máskor is eljutunk ide.

AquaTherm Hotel***plus Horváth György
 
Vélemények elrejtése

Családias wellnes-paradicsom,ahol nemcsak a gyógyvíz jótékony hatását tapasztalhattuk meg,hanem, az ott dolgozó szakemberek odaadó, figyelmes,segítőkézségét is. Aki szereti a változatos-ínyenc konyhát,, a kitűnő szaunavilágot a kényeztetést ,feltétlenül látogasson el az Aqua Therm Hotelbe!

AquaTherm Hotel***plus Lombos Viktor
 
Vélemények elrejtése

Méretéből adódóan családias hangulatú,csendes,pár napos pihenésre, kikapcsolódásra alkalmas szálloda. (Mivel rövid ideig tartózkodtunk a szállodában a wellness szolgáltatások közül csak egyet sikerült kipróbálnom, ezt sajnálom.)

AquaTherm Hotel***plus P J
 
Vélemények elrejtése

A szálloda tiszta, rendezett, a személyzet kedves és segítőkész volt. Egyetlen hiányossága, hogy az ételek választéka nem túl nagy és sokszor az ízekkel sem voltunk megelégedve.

AquaTherm Hotel***plus Tógyer Zsanett
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.