Hotel Karos Spa Zalakaros akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Hotel Karos Spa****superior

Zalakaros (Magyarország)
Cím: 8749 Zalakaros, Alma utca 1.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Aroma medence beltéri 20 m² 30 ºC
› Élményfürdő beltéri 100 m² 33 ºC
› Élménymedence kültéri 250 m² 32-33 ºC
› Gyermek medence kültéri 100 m² 27 ºC
› Gyermekmedence beltéri 31 m² 33 ºC
› Gyógymedence kültéri 168 m² 35 ºC
› Merülőmedence beltéri 8 m² 18 ºC
› Pezsgőfürdő beltéri 16 m² 34 ºC
› Súlyfürdő beltéri 10 m² 30 ºC
› Termálmedence beltéri 38 m² 37-38 ºC
› Úszómedence beltéri 145 m² 29 ºC
› Úszómedence kültéri 200 m² Ny: 27-28 T: max:25 ºC
› Úszómedence beltéri 187 m² 27 ºC
› Úszómedence kültéri 610 m² 26 ºC
› Víz alatti gyógytorna és gyógymedence beltéri 20 m² 30 ºC
› Élményfürdő
› Pezsgőfürdő
› Gyermekmedence
› Uszoda
› Gyógy/termálmedence
› Aromabarlang
 

Hotel Karos Spa****superior vélemények

Wellness-fürdő részlegen lehetne sokat változtatni!Gyerekmedence víze nem volt túl tiszta,hiányzott pl.:egy csúzda.Fürdőrész tisztaságára is jobban kellene figyelni(pl.rozsdás,lepattogó széklábak) Az ellátás tökéletes,az étterem gyönyörű!Szoba tiszta,rendes.Összességében jól éreztük magunkat!

Hotel Karos Spa****superior Kőhegyi Gabriella
 
Vélemények elrejtése

Minden egy helyen,a teljes kikapcsolódáshoz. Nagyon elégedettek voltunk, biztos, hogy nem most voltunk utoljára. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!

Hotel Karos Spa****superior Kárpáti Viktória
 
Vélemények elrejtése

Általában meg voltam elégedve. Két területen érzékeltem hiányosságot. A szoba hőmérséklet beállítása egy adott hőfokra nem volt lehetséges. Lehetett ez egyedi hiba, de rendszerhiba is. Ami biztosan rendszerhiba volt, hogy a több medencés nagy Wellness felületen összesen három zuhanyzó volt. Ez nem teszi lehetővé, hogy az emberek a medencékbe menetel előtt zuhanyozzanak. Az is hiba, hogy ez az elvárás nem is volt kifüggesztve, talán éppen a kevés zuhanyzó miatt.

Hotel Karos Spa****superior T S
 
Vélemények elrejtése

"Nem a legjobb választásunk volt ez a szálloda.Csalódtunk benne.Egy négycsillagos szálloda nem engedhetné meg ,hogy az éttermi fel- szolgálók"szedett-vedett" ruhában legyenek,nincs asztalteritö,az ételek langyosak,a választék majdnem mindig ugyanaz volt.Ide nem vágyunk vissza.Ellenben Termal hotel Visegrád bárkinek bármikor ajánlom."

Hotel Karos Spa****superior Ács László
 
Vélemények elrejtése

Összességében nem vagyok elégedett. Korábban már jártam itt, összehasonlítva a 2 évvel ezelőttivel az ételek választéka csökkent. A fürdő kicsit kopottnak tűnt, a víz hieg volt ( a melegvizes medencében a masszírozó vízsugár kimondottan hideg volt). A fürdőszobában nem volt szappan, bár ez lehet nem tartozéka a négy csillagnak.. A bárban délután 40 percet vártunk 4 alkoholmentes koktélra és 60 percet egy melegszendv icsre. Amikor 40 pernyi várakozás után szóltunk, a válasz az volt, hogy a szendvicset elfelejtették, de 5 perc múlva hozzák...újabb negy óra várakozás után feálltunk és elmentünk.... Eközben kb. még 4 asztalnál ültek vendégek, tehát nem volt telt ház. Program nem volt, a délutáni forralt bor kínálása nem nyerte el a tetszésünket. Korábban másik zalakarosi szállodában voltunk, ahol a vacsora után hastáncos műsor volt, ami igazi felüdülést és kikapcsolódást jelentett. Legközelebb nem a KarosSpa-t választom.

Hotel Karos Spa****superior R E
 
Vélemények elrejtése

4x voltunk, és bizonyosan még fogunk menni, kedvező árak, az apartmanszobáik tökéletesek kisgyerekeseknek, de ez persze azoknak lehet fontos, akik nincsenek összenőve a babáikkal, gyerekeikkel, akiknek gyerekei tudnak külön akudni. Gyerekszempontból a hotel tökéletes, játszóház gyerekfelügyelettel, gyerekprogramok, 2 fedett gyerekmedence, szabadtéri játszótér, már a 2 éves lányom is tudja, hogy ismét szeretne menni. Felnőtteknek is kiváló pihenést, kikapcsolódást és kényeztetést nyújt. Pici negatívum, hogy a menű naponta ismétlődik, mindennap ugyanazokból az ételekből válogathatsz, de 3 napig ez is elmegy. Ez az elején nem volt így (ezt 2008 Karácsonyakor tapasztaltuk)

Hotel Karos Spa****superior Fodor Csaba
 
Vélemények elrejtése

Sok wellness szállóban megfordultunk már ez a csúcs minden tekintetben. Az ételek: szószerint minden, a külső-belső fürdő és szaunapark, a szobák, a fürdőszobák, a személyzet. Igaz ez egy új szálloda Zalakaros legszélén de hatalmas kb.400 fős . Aki felejthetetlen élményt szeretne magának és családjának ezt nem szabad kihagyni!

Hotel Karos Spa****superior Varga Nándor
 
Vélemények elrejtése

A szállodába két 16 hónapos kislányaimmal, és a párommal voltam. Már másodszor választottuk ezt a hotelt, mert nagyon bababarát, rácsos kiságyat biztosítanak, babaszoba-játszóház, gyerekmedence, etetőszék szolgálta a kényelmünket. A szálloda személyzete segítőkész, barátságos. Egyedül a konyha választékát találtuk gyengének. Azon az egy dolgon még kellene javulnia a hotelnek. Ezt leszámítva minden kisgyerekes családnak szívből ajánlom.

Hotel Karos Spa****superior Hordós Szilvia
 
Vélemények elrejtése

Karos Spa (Zalakaros) tökéletesen elégedett vagyok a szálloda szolgáltatásaival. Szerintem, bárkinek különleges igénye támad még azt is megoldják!! Sajnos az áraik számomra mára már igen drágák lettek !!!

Hotel Karos Spa****superior Látos Dezsőné
 
Vélemények elrejtése

Jól éreztünk magunkat, kellemesen kikapcsolódtunk a hétköznapokból.

Hotel Karos Spa****superior Kaizer Józsefné
 
Vélemények elrejtése

Zalakaroson a Karos Spa Hotelben voltunk, még ennyire jól felszerelt, programmal, wellness résszel felszerelt hotelben nem voltunk. Sok hotel tanulhatna Tőlük.

Hotel Karos Spa****superior Horváth György
 
Vélemények elrejtése

Nagyon kellemes napokat töltöttünk a szállodában, a szobák jól felszereltek és tiszták, a személyzet rendkívül figyelmes és udvarias, a konyha kitűnő.Egészen biztos hogy visszatérő vendégek leszünk.

Hotel Karos Spa****superior Jánoki Zoltán
 
Vélemények elrejtése

Először a Zalakarosi Hotel Karos Spa-ban vettem igénybe wellness szolgáltatásokat, amelyekkel maximálisan meg voltam elégedve.

Hotel Karos Spa****superior Nébl Józsefné
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.