Hotel Karos Spa Zalakaros akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Hotel Karos Spa****superior

Zalakaros (Magyarország)
Cím: 8749 Zalakaros, Alma utca 1.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Aroma medence beltéri 20 m² 30 ºC
› Élményfürdő beltéri 100 m² 33 ºC
› Élménymedence kültéri 250 m² 32-33 ºC
› Gyermek medence kültéri 100 m² 27 ºC
› Gyermekmedence beltéri 31 m² 33 ºC
› Gyógymedence kültéri 168 m² 35 ºC
› Merülőmedence beltéri 8 m² 18 ºC
› Pezsgőfürdő beltéri 16 m² 34 ºC
› Súlyfürdő beltéri 10 m² 30 ºC
› Termálmedence beltéri 38 m² 37-38 ºC
› Úszómedence beltéri 145 m² 29 ºC
› Úszómedence kültéri 200 m² Ny: 27-28 T: max:25 ºC
› Úszómedence beltéri 187 m² 27 ºC
› Úszómedence kültéri 610 m² 26 ºC
› Víz alatti gyógytorna és gyógymedence beltéri 20 m² 30 ºC
› Élményfürdő
› Pezsgőfürdő
› Gyermekmedence
› Uszoda
› Gyógy/termálmedence
› Aromabarlang
 

Hotel Karos Spa****superior vélemények

Kedves ,segítőkész személyzet Finom ételek,széles választék Szálloda felszereltsége tökéletes Ár/érték arány megfelelő

Hotel Karos Spa****superior V N
 
Vélemények elrejtése

Érkezésünkkor a parkolási lehetőségekről bővebb táblás illetve a személyzet részéről segítőkészebb hozzáállást vártunk. A szálloda szolgáltatásait megfelelőnek találtuk gyerekeinkre nagyon rá volt "hangolódva" a rendszer. A gyerekfoglalkozások barátságosak életkorhoz igazodóak voltak. Az étkezések sokrétűek, változatosak voltak. Köszönjük a szolgáltatásokat!

Hotel Karos Spa****superior Homor József
 
Vélemények elrejtése

Maga a szálloda nagyon szép. A wellnes részleg kitűnő, bár véleményem szerint lehetne hosszabb a nyitvatartása. Úgy gondolom, hogy 8 óra után is szivesen használnák a vendégek. Mindenki nagyon kedves, és segítőkész volt. Ami nem tetszett az az étterem ajánlata. Gyerekem nehezen talált magának vacsorát, de jómagam is. Lehetnének úgymond egyszerűbb étkek is, azt többen szeretik mint a különlegességeket. Gondolok itt a kagylóra és más egyéb halfélékre.

Hotel Karos Spa****superior Sirkó Tiborné
 
Vélemények elrejtése

A wellnessrészlegben hideg van, hidegek a medencék, az egyetlen jó hőmérsékletű medencébe 14 év alatti gyerek nem mehet be. Reggelinél a friss ételkészítés nagyon lassú, a vacsoránál teltház esetén 4-5 személynek bajos a helytalálás, A személyzet gyengén koordinálja az étkezések lebonyolítását. (Csak teljen el valahogy a munkaidő végre. Ezt érezni.) A meghírdetett programok rendre (2szer tapasztaltam) nem szombat este, hanem az érkezés napján pénteken!!! kerülnek megrendezésre. (Szandi, Pótszilveszteri zenés táncos buli, Király Viktor...) Ez becsapás, mert mi szombatra kipihenten terveztük a kikapcsolódást, nem pénteken "beesve" fáradtan!! Erre a barátaink is pórul jártak a következő hétvégén!! (Király Viktor) Erre még hab a tortán, hogy szombaton egy kis bárba kellene néhány asztalhoz bezsúfolódnia azoknak, akik zenét halgatni, fogyasztani, kikapcsolódni szeretnének. Képtelenség egy ekkora szálloda sok sok vendégének egy ilyen pici bárban elférnie!! A nagyrendezvényt pedig ugye péntek este letudták!! Mi marad? A BOSSZÚSÁG!! Az árak sem tükrözik a pár évvel ezelőtti szinvonalat. El kéne gondolkodni és változtatni néhány dolgon.

Hotel Karos Spa****superior Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

jóléreztük magunkat,nagyon családbarát szálloda.

Hotel Karos Spa****superior GÁLOVICS TIBORNÉ
 
Vélemények elrejtése

A szoba minősége, felszereltsége megfelelő, de lehetne több magyar nyelvű tv csatorna. Az ünnepek ellenére a menűválaszték nem volt megfelelő mennyiségű és színvonalú. A személyzet illedelmes, szolgálatkész. A kültéri élmény medence 2 fokkal lehettek volna melegebb, az időjáráshoz alkalmazkodva.

Hotel Karos Spa****superior Horváth Gyuláné
 
Vélemények elrejtése

Összességében jó volt,minden szolgáltatás.

Hotel Karos Spa****superior Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

Nagyon jól éreztük magunkat, két 5 hónapos kislányunknak is volt programja- naponta babaúszás, aminek természetesen az egész család nagyon örült. A környezet, az épület kivitelezése a nagyság ellenére barátságosra sikerült. Ide szívesen visszamennénk. (bár olyan sok szép hely van, hogy ezt csak igazán ritkán szoktam mondani, mert szeretnék mindig más és más helyre eljutni).

Hotel Karos Spa****superior Hordós Szilvia
 
Vélemények elrejtése

Élménydús, nagyon kellemes hosszú hétvégét töltöttünk el a párommal a Hotelben. Óriási külső és belső medencék,szaunavilág, patyolat tisztaság,kitünő,jó minőségű ételek és italok,vendégszeretet, család-és bababarát hangulat jellemezte az egész szállodát. Csak gratulálni tudok ehez minden ott dolgozónak! Köszönjük!

Hotel Karos Spa****superior Turzán Hajnalka
 
Vélemények elrejtése

A szálloda szolgáltatásai magas színvonalúak (szoba, wellness, étterem), kellemes kikapcsolódást biztosítanak. Némiképpen beárnyékolja a pozitív tapasztalatokat az utolsó éjszaka, a szálloda bárjában éjszakába nyúló (hajnali fél kettő) élőzenés mulatozás, amely kellemetlenül érintette az első és második szinten lakókat. Ezt többen is szóvá tették, hiszen a hangos zenétől a nyugodt pihenés lehetetlen volt. Ez méltatlan egy ilyen színvonalú és árszínvonalú szállodához!!!

Hotel Karos Spa****superior Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

A száloda szolgáltatásaival meg voltunk elégedve,készségesek voltak a recepció dolgozói.A reggeli szerintem nem volt elégé változatos,a főétkezések viszont ízletesek voltak.Gyakran volt halféle és a sütemények kifejezetten házias ízűek,finomak voltak.A csomagajálatban korlátlan alkoholmentes ital fogyasztás szerepelt,ez a gyakorlatban azt jelentette,hogy helyileg kevert limonádét kaptunk az ebédhez,más alkoholmentes italért viszont fizetni kellett.Ezt többen is furcsálták.A wellness-rész tágas,jól ellátott,változatos .Mindennel együtt jól éreztük magunkat,szivesen mennénk máskor is ide és csak ajánlani tudom mindenkinek.

Hotel Karos Spa****superior Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

Nagyon jól éreztük magunkat a családdal. Kedvesek és figyelmesek voltak velünk. Majdnem mindennel elégedettek voltunk, kivéve a konditermet. Egy futópad van, többnyire foglalt volt, a többi felszerelés hibás és rossz állapotú.

Hotel Karos Spa****superior Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

Az egyik legjobb szálloda szerintem a Hotel Karos Spa Zalakaroson. Mi két éve voltunk ott, mindennel meg voltunk elégedve. Többféle medence, és szauna között lehet választani, az ételekre sem lehet panasz.

Hotel Karos Spa****superior Kappelné Szabó Bernadett
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.