Hotel Szarvaskút Zirc - akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Hotel Szarvaskút****

Zirc (Magyarország)
Cím: 8420 Zirc-Szarvaskút
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Uszoda beltéri 50 m² 26 ºC
› Pezsgőfürdő
› Gyermekmedence
› Úszómedence
 

Hotel Szarvaskút**** vélemények

A személyzet nagyon udvarias és segítőkész volt. nagyon finoman főznek, bőséges a vacsora.

Hotel Szarvaskút**** Gliba Tünde
 
Vélemények elrejtése

Amit a honlapon igértek azt be is tartották.Nagyon segítőkész a személyzet és rendkívül rugalmas. A személyzet nagyon kedves a program ajánlatuk részletes és mindent megszerveznek amit kérünk.Felnőttként kezelik a vendégeket!!

Hotel Szarvaskút**** Szűcs Enikő
 
Vélemények elrejtése

A szállodáról csak annyit, Ferenc József szavaival élve, "Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve"

Hotel Szarvaskút**** Pesti Sándor
 
Vélemények elrejtése

A szálloda szép környezetben fekszik. A szobák kényelmesek, jól felszereltek. A személyzet segítőkész, udvarias, komolyan veszik, hogy a vedégekért vannak. Az ételek ízletesek, a kiszolgáláls gyors és udvarias.

Hotel Szarvaskút**** Kajtár György
 
Vélemények elrejtése

A szálloda környezete kellemes, fekvése a településektől, forgalomtól ideális. A szállodai szoba kialakítása, felszerelése kivánnivalót nem hagyott. Kultúrált, teljes felszerelésű volt. Az étkezésnél felszolgált ételek ízletesek, választékosak, finomak, kellő hőfokúak voltak. Az üdvözlőitalok kellemesek, a felszolgálók udvariasak, előzékenyek, segítő készek. A csomagban foglalt kötelezettségeknek teljes körűen megfeleltek a nyújtott szolgáltatások. Nagyon jól éreztük magunkat és köszönjük a személyzetnek az ellátást.

Hotel Szarvaskút**** Németh Zoltánné
 
Vélemények elrejtése

A személyzet nagyon udvarias és segítőkész volt. nagyon finoman főznek, bőséges a vacsora.

Hotel Szarvaskút**** Gliba Tünde
 
Vélemények elrejtése

Mindennel nagyon elégedettek voltunk, a karácsonyt töltöttük ott- remek konyha- jó ízek- nyugalom- kényelem. Máskor is elmegyünk.

Hotel Szarvaskút**** M A
 
Vélemények elrejtése

A szálloda legnagyobb erénye a gyönyörű környezet, ahol elhelyezkedik. A fiam születésnapja ott tartózkodásunkra esett. A személyzet diszkréten kezelte és teljesítette azon kérésemet, miszerint egy meglepetés tortával köszöntöttük a fiamat a születésnapján. Az ételek ízletesek voltak. A személyzet udvarias, készséges. A cél, hogy kipihenjük magunkat és feltöltődjünk, teljesült. Azon kevés helyek egyike, ahová szívesen visszatérek.

Hotel Szarvaskút**** Icindic Anikó
 
Vélemények elrejtése

3 napot voltunk a hotelben.Gyönyörű környezet,aranyos személyzet és fantasztikusan átalakított wellness.Mindenről csak felsőfokban lehet beszélni.Biztosan visszatérünk.

Hotel Szarvaskút**** Kovács Attila
 
Vélemények elrejtése

Nagyon szép, csendes helyen fekszik a szálloda. A személyzet kedves, segítőkész. A szobák felszereltsége négycsillagos kategória. Aki barátságos, kellemes környezetben szeretne pár napot eltölteni, mindenképpen próbálja ki.

Hotel Szarvaskút**** Pászti Adrienn
 
Vélemények elrejtése

Röviden,mi jól éreztük magunkat. Vissza térünk!

Hotel Szarvaskút**** Rizner Hedvig
 
Vélemények elrejtése

Nagyon szép környezetben egy nagyon kellemes, pihentető hely. A svédasztalos vacsorák finomak voltak, talán ha egy kicsivel több választék lett volna, az még jobb lett volna. Külön jó, hogy a szobaárhoz tartozott a billiárd, ping-pong, wellness, tenisz, (szánkó!) használata.

Hotel Szarvaskút**** Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

Színvonalas szálloda, csodás természeti környezet, jó szolgáltatások, tökéletes konyha, vendégbarát személyzet, maximális tájékoztatás a környék látnivalóiról.Teljes mértékben elégedettek voltunk, csak ajánlani tudjuk mindenkinek.

Hotel Szarvaskút**** Szentgallay Zoltán
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.