Hotel Szarvaskút Zirc - akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Hotel Szarvaskút****

Zirc (Magyarország)
Cím: 8420 Zirc-Szarvaskút
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Uszoda beltéri 50 m² 26 ºC
› Pezsgőfürdő
› Gyermekmedence
› Úszómedence
 

Hotel Szarvaskút**** vélemények

Színvonalas szálloda, csodás természeti környezet, jó szolgáltatások, tökéletes konyha, vendégbarát személyzet, maximális tájékoztatás a környék látnivalóiról.Teljes mértékben elégedettek voltunk, csak ajánlani tudjuk mindenkinek.

Hotel Szarvaskút**** Szentgallay Zoltán
 
Vélemények elrejtése

Röviden,mi jól éreztük magunkat. Vissza térünk!

Hotel Szarvaskút**** Rizner Hedvig
 
Vélemények elrejtése

Másodszor látogattunk el Szarvaskútra.Összességében most sem csalódtunk. A szobánk kényelmes volt és tiszta.(bár a fürdőszobában a fürdőszobai szekrényen és a wc-nél lévő csempén néhány koszos vízfolyás és csepp volt felfedezhető) Az ételek finomak voltak, azzal együtt, hogy a félpanzíós ellátásnál korlátozott a választás lehetősége. A személyzet kedves volt és segítőkész. Erre példa, és ennek köszönhető, hogy - bár a wellness részleg felújítása miatt szüneteltek az ilyen jellegű szolgáltatások -, sikerült elérnünk, hogy a hotel másik nagyon jó kezű masszőrével is megismerkedtünk. Aki igényli, szereti, vagy csak szeretné kipróbálni a masszázst - mindenképpen vegye igénybe Zsolt, vagy a nyári pihenésünk alkalmával megismert Karesz szolgáltatásait. Nagyon, de nagyon jó szakemberek! Amit vártunk, és azért a pénzért, amit fizettünk a hétvégi pihenésünkért, bőven megérte elmennünk Szarvaskútra. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Szarvaskút Hotelt!

Hotel Szarvaskút**** Kovács Edina
 
Vélemények elrejtése

Nagyon tiszta szobák. Segítőkész személyzet. Finom ételek. Különösen a kemencében sült finomságok. A csülöktő kezdve a palacsintáig minden az étteremben lévő kemencében készült el. A felszolgálás is ötös!!!!!

Hotel Szarvaskút**** ZSORDA FERENC
 
Vélemények elrejtése

Nagyon kedvesek az ott dolgozok, figyelmük mindenre kiterjed.A szálloda tiszta, és rendes. A wellness részleg jó, bár első nap a jaccuzi vize kicsit hideg volt, de ezt hamar korrigálták. Teljesen feltöltődtünk, ez alatt a pár nap alatt.

Hotel Szarvaskút**** Szarkáné Csapó Zsuzsa
 
Vélemények elrejtése

A személyzet nagyon udvarias és segítőkész volt. nagyon finoman főznek, bőséges a vacsora.

Hotel Szarvaskút**** Gliba Tünde
 
Vélemények elrejtése

gyönyörű környezet, otthonos egyszerűség, remek wellness és masszőr!

Hotel Szarvaskút**** H J
 
Vélemények elrejtése

A szállodáról csak annyit, Ferenc József szavaival élve, "Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve"

Hotel Szarvaskút**** Pesti Sándor
 
Vélemények elrejtése

Nagyon szép helyen van. A kiszolgálás elsőrangú. Az éttermi választék bőséges. Külö dícséret illeti a szakácsot. Hírdetésükben megjelölném, hogy az asztalitenisz kültéri.

Hotel Szarvaskút**** Hőnich István
 
Vélemények elrejtése

Mindennel nagyon elégedettek voltunk, a karácsonyt töltöttük ott- remek konyha- jó ízek- nyugalom- kényelem. Máskor is elmegyünk.

Hotel Szarvaskút**** M A
 
Vélemények elrejtése

Garantáltan azt kapja az odalátogató, amit az előzetes tájékoztatásban olvashat. Csodálatos környezet, igényes, tiszta hotel.Figyelmesség, kedvesség , segítőkészség. Minden adott, hogy a kikapcsolódás, pihenés tökéletes legyen. Részemről, csak dicséret!

Hotel Szarvaskút**** Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

Nagyon kellemes környezetben fekszik a hotel. A személyzet hozzáállása kifogástalan. A szobák kényelmesek és tiszták. Az ételek finomak voltak. A wellness részleg telt ház esetén szerintem kicsi, ennek ellenére tökéletes.

Hotel Szarvaskút**** Szabóné Vári Annamária
 
Vélemények elrejtése

Igazi gyerekbarát szálloda, a megfelelő szolgáltatásokkal, szép környezettel és udvarias kiszolgálással. A konyhafőnök külön dicséretet érdemel a különlegesen jóízű és gusztusosan szervírozott ételekért. Másfél éves lányunk Boglárka azóta is minden nap emlegeti a Wellness részleget... azaz neki is maradandó élményt jelentett.

Hotel Szarvaskút**** Körtélyesi Gábor
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.