Hotel Szarvaskút Zirc - akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Hotel Szarvaskút****

Zirc (Magyarország)
Cím: 8420 Zirc-Szarvaskút
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Uszoda beltéri 50 m² 26 ºC
› Pezsgőfürdő
› Gyermekmedence
› Úszómedence
 

Hotel Szarvaskút**** vélemények

Röviden,mi jól éreztük magunkat. Vissza térünk!

Hotel Szarvaskút**** Rizner Hedvig
 
Vélemények elrejtése

Csodálatos környezetben tölthettünk 3 napot. A hotel minden igényt kielégítő volt.A személyzet minden tagja Rugalmasan teljesítették minden kívánságunkat,segítőkészek voltak.Mindenki mosolygott már ez felüdülés volt.Az étterem kínálata változatos.

Hotel Szarvaskút**** horváthné orosz ilona
 
Vélemények elrejtése

Nagyon szép, csendes helyen fekszik a szálloda. A személyzet kedves, segítőkész. A szobák felszereltsége négycsillagos kategória. Aki barátságos, kellemes környezetben szeretne pár napot eltölteni, mindenképpen próbálja ki.

Hotel Szarvaskút**** Pászti Adrienn
 
Vélemények elrejtése

Csendes, szép, nyugodt környezet. Kedves a személyzet. A wellnesrészben az csináltunk amit akartunk, senki nem zavart, így nem érdekelt, hogy csak 1 finn szauna van. Úszómedence megfelelő hőmérsékletű, pezsgőmedence állítható. Gyerekmedence nincs. Kinti grill terasz. A konyhától többet vártam, 2 leves 3 második a választék. Nincs lift, az emelet körfolyosó jellegű.

Hotel Szarvaskút**** Takács Balázs
 
Vélemények elrejtése

Amit a honlapon igértek azt be is tartották.Nagyon segítőkész a személyzet és rendkívül rugalmas. A személyzet nagyon kedves a program ajánlatuk részletes és mindent megszerveznek amit kérünk.Felnőttként kezelik a vendégeket!!

Hotel Szarvaskút**** Szűcs Enikő
 
Vélemények elrejtése

Teljes mértékben elégedettek vagyunk mind a szállodával, mind a személyzettel. A szálloda nagyon tiszta, kényelmes és kellemes. Wellness részlege kitűnő. A személyzet udvarias és előzékeny. Itt minden és mindenki a vendégek pihenését segíti. Ez az a hely ahová még vissza fogunk térni, mert érdemes.

Hotel Szarvaskút**** M M
 
Vélemények elrejtése

Minden tetszett. Az egyetlen, ami nem megoldott, az a szoba elhagyása után a szolgáltatások használata.

Hotel Szarvaskút**** K K
 
Vélemények elrejtése

Nagyon tiszta szobák. Segítőkész személyzet. Finom ételek. Különösen a kemencében sült finomságok. A csülöktő kezdve a palacsintáig minden az étteremben lévő kemencében készült el. A felszolgálás is ötös!!!!!

Hotel Szarvaskút**** ZSORDA FERENC
 
Vélemények elrejtése

Igazi gyerekbarát szálloda, a megfelelő szolgáltatásokkal, szép környezettel és udvarias kiszolgálással. A konyhafőnök külön dicséretet érdemel a különlegesen jóízű és gusztusosan szervírozott ételekért. Másfél éves lányunk Boglárka azóta is minden nap emlegeti a Wellness részleget... azaz neki is maradandó élményt jelentett.

Hotel Szarvaskút**** Körtélyesi Gábor
 
Vélemények elrejtése

Nagyon szép helyen van. A kiszolgálás elsőrangú. Az éttermi választék bőséges. Külö dícséret illeti a szakácsot. Hírdetésükben megjelölném, hogy az asztalitenisz kültéri.

Hotel Szarvaskút**** Hőnich István
 
Vélemények elrejtése

nagyon jó ellátás, szép környezet, barátságos, készséges személyzet, a wellness részleg minden igényt kielégítő, habár kicsit hiányzott a kültéri hidromasszázs, mivel jó idő volt, bárkinek tudom ajánlani

Hotel Szarvaskút**** Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

3 napot töltöttünk el ebben a csodálatos szállodában.A fiatal munkatársak aranyosak,kedvesek,a szoba nagyon kényelmes és csendes.Wellness kicsinek tűnik,ha telt ház van,de így nagyon élvezhető.Az ételek kifogástalanok,bőségesek.Egy negatívum:a foglaláskor leírt gőzkabin sehol,DE A MASSZŐR MUNKÁJA SOK MINDENT FELEDTET. K.A.

Hotel Szarvaskút**** Kovács Attila
 
Vélemények elrejtése

A szálloda csodálatos helyen van csendes,nyugodt környékén ,tiszta levegöjével.A hotelnek több szolgáltatása van a természetbe ami je- lent teljes kikapcsolodást a hétköznapok sűrüjéböl.A hotel személyzete nagyon segitőkész a vendégek kiváságát azonnnal teljesitik.Wellnes része jól feszerelt de uszodai része nem tágas.

Hotel Szarvaskút**** MOLNÁR FERENC
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.